perjantai 19. joulukuuta 2008

Hoppu on vieläkin,

mutta ehkä se jo ensi viikolla helpottaa! ;) Mikä siinä on, ettei osaa aloittaa jouluvalmisteluja ajoissa?! Ja mielestäni en edes aikonut tehdä mitään älytöntä määrää lahjoja.. No, osa jää nyt vaan tekemättä, menee ostohommiksi.. Mutsille kuitenkin tehtiin tyttösen kanssa lahjaksi valokuvakehys:
Ja mä tein vielä korviksetkin:
Ekat ikinä tekemäni korvikset ja mun mielestä molemmista tuli ihan kivat. Materiaaleja ei ollut mitenkään yllinkyllin ku varastoista ei löydy kuin siemenhelmiä, vähän koruvaijeria ja korupiikkejä, mutta saihan noista jotain..

Hattuja tein viime vuonna lahjaksi ystävien ja sukulaisten lapsille, ja tänä vuonna tuli ihan tilaus! Ensimmäinen on 3-vuotiaalle tytölle:
Seuraaviin tyttönen ei suostunut malliksi, barbamama sai toimittaa mallinvirkaa:) Tämä on 2-vuotiaalle pojalle:
Näitä tuli kaksin kappalein, 4-vuotiaille pojille:
Omaansa ja päiväkotikaverinsa hattuun tyttönen valitsi ehkä maailman räikeimmän ja pörröisimmän tekoturkiksen:
Kummipoika saa toivomansa pääkallolapaset:
Näissäkin on jotain mitä en ole ennen tehnyt, opettelin jäljentämään silmukoita, ja eihän se alkukankeuden jälkeen niin vaikeaa ollutkaan!
Tyttösen hoitajille sain tehtyä lahjat:
Pannunalunen tenneseestä ja jostain vastaanvan paksuisesta puuvillalangasta
Huopasesta tossut novitan uusimman lehden ohjeella:
Toivottavasti saaja itsekin saa näitä pitää;)
Siinäpä se valmiiden saldo olikin.. Mies ei tänäkään vuonna saa valmista villapaitaa, ehkä jo ensi vuonna osaan aloittaa tarpeeksi ajoissa! Vielä on puikoilla appiukolle kämmekkäät ja mahdollisesti mummulle vapaalankahuovutetaan tyttösen kanssa huivi kun se anopin huivi onnistui..menin vaan paketoimaan sen ennenkuin muistin että kuva on ottamatta..
Oon tänä vuonna muuten paketoinut kaikki lahjat joko kierrätettyihin paketteihin tai sanomalehteen, pieni yritys vähentää turhan jätteen määrää..Turhan tavaran määrää vähennetään sitten ensi kuussa kun Sinin kanssa vietetään älä osta mitään-kuuta! Saas nähdä miten vaikeaa se tulee olemaan kun on alennusmyynnit ja kaikki, mutta kun kaapit pursuaa kaikenlaista tavaraa, niin MIKSI haalia sitä lisää, vaikka halvalla saisikin?!?
Joulumuorin lahja-paketin pistin postiin viime viikolla, toivottavasti on päässyt perille? Omani sain alkuviikosta Irinalta ja se tuoksui ihanasti omenalle:) Miehen pistin piilottamaan sen minulta etten nuuhkisi sitä koko ajan, ja ettei olisi kiusausta avata pakettia!
Mitäs muuta..olin tänään hammaslääkärissä, eikä sattunut yhtään! Taisin tosin saada aimoannoksen puudusta, koska kun lääkäri kysyi että puudutetaanko minä vastasin että "KYLLÄKYLLÄKYLLÄ!" Sen verran ristiriitaisia juttuja juurihoidosta olin kuullut etten halunnut ottaa mitään riskiä kivusta! Mutta siis puudutuksen kanssa ei sattunut, ja hyvä niin koska hoitoja on vielä kaksi kertaa ensi kuussa.. Ja sitten mä voisin otta tohon hampaaseen kultaisen kruunun!!! ;oD
Ja kandista tuli nelonen! Ihan hyvin kauhean välttelyn ja angsteilun tulokseksi! Palkitsin itseni titityyn lankaklubin jäsenyydellä:))))
Nyt jos oluen ottaisi ja vaan töllöttäisi vähän aikaa.. Hyvää joulun odotusta kaikille!

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Hyvät uudet vuodet teitillennii :o))) Ja tumput oli just sitä mitä herra kaipaskii!! Parhaat lahjat jouluna oli kuulemma mp3 soitin ja tumput ja uus pipa. Muista ei niin väliäkään.Ja vide mikä parku iski kun tumput muka jäi kotiin ku herra läks reisun päälle. Luuli unohtaneensa ne..mut taskusta ne taiski sit löytyä !