torstai 28. toukokuuta 2009

Kiitoskukkia


tyttösen hoitajille, jotka muuten ovat syksystä lähtien myös poikasen hoitajia ja tämän mamman pitää mennä töihin..joku vois tähän tuumia että jo se on aikakin! ;)
Kankaat on mummun kaapin aarteita, suunnilleen kaikki meni mitä oli. Yritin tehdä kasseista oikeasti vahvat ja siistit, siksi saumat on pussisaumoja, ei pitäisi sisäpuolellakaan törröttää mitään langanpätkiä..Mietin että raaskisinko edellisen postauksen hamekankaan jämistä tehdä itsellekin kesäkassin...
Neuleet ei oikein edisty, wings of horus etenee noin rivin illassa, aeolian ei etene ollenkaan kun puikot on kiinni wohissa..niitten lisäksi puikoilla olis etiopialaisnuttua, vironvillasta nuttua mulle, allosaurusta tyttöselle nimpparilahjaksi ja Miehen joululahjavillatakki...Oho, onpa noita kertyny! Tarttis varmaan tehrä jottain..
Gradu on edistynyt, minimimitta on nyt täynnä..asiaa puuttuu vielä jonkun verran, mutta toisaalta nyt kirjottaminen on helpompaa kun ei tarvitse tuijottaa sivumääriä!

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Kiitokset vielä kerran kevätkukkasista,olimme molemmat oikein tyytyväisiä,ihana saada noita itse tehtyjä :)keltasen kasiisn saaja laitto heti kuvan kassista ja kukkasesta sähpostilla eteenpäin ja kehuja on tullut.Vihreän kassin saajan lapset meinasivat heti omia kassin itselleen,eipä onnistunu :).Nyt vaan "ylpeenä" uusista kasseista kesäkadulle :) Lokosaa ja Aurinkoista kesää teidän perheelle.
Kiittäen tyttösen hoitajat.