torstai 2. heinäkuuta 2009

on ilmoja pidelly..

ja minä se vaan oon kiltisti hakannu päätä seinään gradun kanssa vain huomatakseni tänään ISON puutteen..oon tän viikkoa ollut yksin kotona että oon saanut rauhassa tehdä gradua, mutta eipä tuo neljä päivää mihinkään riitänyt! Tosin tosta vois tehdä vaikka elämän työn jos ei vaan pistä pistettä johonkin kohtaan..
Viime viikolla mökillä ollessa valmistui nämä:

Mökillä oli mukavaa olla koko porukalla ja oli ihanaa päästä pulikoimaan lasten kanssa, poikanen on osoittaunut varsinaiseksi vesipedoksi, tyttöstä joutuu houkuttelemaan veteen, niin ne on erilaisia!

Mökiltä ajeltiin anopin kanssa kotiin Korian ABC:n kautta ja tuin hieman kotimaista teollisuutta: Marjaretket ei ole korialta, vaan prismasta tänään ostetut.. Novitan syksyn langat näyttivät aivan mahtavan upeilta! Eikä olleet hinnalla pilattuja! Hinnoista puheenollen, meijän prismassa on novitan langat joko saman hintaisia tai halvempia kuin novitan tehtaanmyymälässä, ja se on mun mielestä vähän ihmeellistä kun oon aina luullu että tehtaanmyymälässä olis halvempaa.. No, olen erehtynyt..


Korialta ostin myös mustaa bambu-lankaa, mielessäni sukat huomisiin hautajaisiin. Teinkin yhden pitsisukan, mutta ei tuollaisia mitenkään voisi hautajaisiin laittaa!
Parin teen sitten omia valmistujaisjuhlia varten..?
Hatun sain kuitenkin pääni peitoksi:

Nyt nukkumaan, huomenna saattamaan isän avopuoliso haudan lepoon.

Seijan muistolle:

Siellä kukkia täynnä on maa,
sydän väsynyt levätä saa.
Kevyt kulkea on,
ei ahdista siellä.
Tuskaa ei tunneta
taivahan tiellä.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Oletpa taas saannu aikaseksi paljon käsitöitä,suruvalittelut Seijan puolesta.
Marjaretki langan vyyhdissä on anoppini lapsuuden kuva,sitä saa kuulemma Novita klubin sivuilta 10-15% halvemmalla,päälle tulee kuitenkin positus kulut.
Helteistä kesän jatkoa :)
Terkuin tyttösen hoitaja

Niinu kirjoitti...

Meidänkin Prismassa Novitan langat on tosi edullisia, juuri hamstrasin syksyn neulomuksia varten RoseMohairia (1,50e/kerä) ja SeitsemänVeljestä (2,25 e/kerä).
Olivat ainakin -30 % tarjouksessa!