maanantai 25. tammikuuta 2010

Hohoi!

Täällä ollaan vielä, on vaan ollu hoppua ja touhua.. viimeinkin sain sen suurimman käsityöni valmiiksi, elikkäs maisterin papperit on nyt kourassa:
Ja ihan tässä viimepäivinä on valmistauduttu tyttösen 5- ja poikasen 2-vuotisjuhliin ja sitten ollaan juhlittu niitä kera dinokakun:
Tyttöselle ompelin appivanhemmilta valmistujaislahjaksi saamallani saumurilla retroiset lappuhaalarit marimekon 'tantsu'-kankaasta:
Mallin tyttönen valitsi itse, se löytyy suuren käsityökerhon lehdestä 7/1974! :)

Joulujahjatkin on jäänyt esittelemättä tässä hötäkässä.. Muutaman karvahatun pistin pakettiin:
Saajat ovat olleet ilmeisen tyytyväisiä! :)

Ja anoppi sai pikkuryijyn:
Lasten hoitotädeille tein myös pikkuryijyt:

Sini sai sniikkerit:
Ja gradun ohjaajani sukat:


Näiden lisäksi tuli väännetyä purosta sniikkereitä, mutta ne eivät ole vieläkään päässeet omistajilleen.. ja sitten pari pipoa, joista ei tullut kuvia ennenkuin menivät uusiin osoitteisiin..Aika vähän sain lahjoja tehtyä itse, paljon enemmän oli tarkoitus tehdä..Ehkä pitäisi aloittaa ensi vuoden lahjojen tekeminen jo nyt?

Käsityöharrastusta on haitannut ansiotyö ja kodin jatkuva puunaaminen näyttöjä varten..Nyt ei enää tarvitse puunata, koti meni kaupaksi! Uutta etsitään hirveällä paineella.. No on meillä huhtikuun loppuun aikaa..

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Onnittelut vielä valmistuneelle ja kiitokset mieluisista joululahjoista,taas kerran valintasi osui nappiin :) kauniin ryijyn sai anoppisikin ja muutkin tekeleesi ovat kivoja.
Terkuin tyttösen ja poikasen hoitajat

Nyyti kirjoitti...

Onnea!!

Ja kivoja juttuja olet taas tehnyt, erityisesti ihastuin noihin ryijyihin sekä sniikkereihin!

kio kirjoitti...

onneksi olkoon!!
hyviä juttuja olet tehnyt, varsinkin ryijyt on kivoja!