keskiviikko 27. helmikuuta 2008

Hahtuvaa ja keramiikkaa

Eilen tuli postia. Tilasin mistinestä virolaista hahtuvaa; kaakaota, karpalohattaraa, sinitaivasta ja satumetsää. Ihania, ihania! Kaakaosta on jo vaippapöksyt puikoilla, mutta ne menee purkuun kun onneton olmi luin ohjetta puolisilmällä.. oli niin kiire päästä hommassa eteenpäin! Mites se onkaan: kiireellä ei tule kuin k***päisiä lapsia! ;oD

Se mua noissa hahtuvissa vähän harmittaa että ne on yksi säikeisiä, jos siis haluaa neuloa kaksisäikeisenä, niin voi tietty ottaa langan kiekon sisältä ja ulkoa, mutta sillon menee noi ihanat värit sekaisin.. Täytynee yrittää varovasti keriä silleen että saa kaks samanlaista kerää, joista voi sitte neuloa.. olipas sekavasti ilmastu..

Asiasta kukkaruukkun..Poikanen huolii maitoa pullosta ja koska lypsykone toimii, pääsin keramiikkaankin eilen pitkästä aikaa! Ja kivaa oli, vaikka ensin ei meinannutkaan keksiä mitä tekisi.. Ei huvittanut alkaa lasittamaan ennen joulua tehtyjä:
Niinpä pyöräytin paperisaven jämistä muutaman helmen ja pari kipposta korkkisavesta:
Oikeanpuoleisesta kiposta tulee varmaankin kynä- tai puikkokippo omalle pöydälle.:)
Sia kyseli eilisen postauksen tyttösen hamoseen ohjetta.. Siinä oli inspiraationa knittyn hamppuhame, mutta kun olen laiska lukemaan ohjeita, hame tuli tehtyä omasta päästä.. Ja nyt huomasin että noissa on ihan erilaiset kavennukset ja levennykset, joita siis myös mallineuleeksi kutsuttanee!;)
Nyt hahtuvan purku- ja kerimishommiin ennenkuin poikanen pitää herättää syömään että päästään hakemaan tyttönen hoidosta.. Tyttöselle tulee tänään tarhakaveri kylään leikkimään, saas kattoo kuinka vaikeeta niitä leluja taas onkaan jakaa toisen kanssa!


Ei kommentteja: