tiistai 6. toukokuuta 2008

Mistäköhän sitä taas alottais.. Tentit on tentitty ja ainakin latina meni läpi! Eikä pelkästään menny läpi vaan loppuarvosanaksi tuli 3!!! En silti uskaltais väittää osaavani latinaa.. Arkeologiasta en tiedä, tentti oli yllättävän kinkkinen monivalintakysymys muotoinen tentti.. Toivotaan että sekin meni ainakin läpi.. ei oo meikeläisen tavotteet korkeella..

Tein eilen aamulla torilla heräteostoksen:
Saa kattoo tuleeko ihan tollasena pidettyä koskaan, mutta en vaan voinu vastustaa, eikä hintakaan ollu ku 3e.. Ehkä mä pilkon ton ja kasaan siitä jotain muuta.. vaikka kyllä se taitaa ihan mun näkönen olla tollasenaankin..?

Loputkin keramiikat sai hakea ja lasite tuotti taas yllätyksen; lasite oli valunut ja mun uusi hieno maljakko oli tarttunut uunin pohjaan.. Se on jouduttu sieltä taltalla hakkamaan irti..nyt on sitten pohjassa reikä... :(
Mökkisavesta tehdyt nimikyltit sentään onnistu ihan kivasti:
Mutta noitapa en lasittanutkaan kun halusin ettei se saven oma väri peity.. Tosi kaunis ja tasanen väri noissa on, muutenkin toi oli hyvän tuntusta savea, täytyy kerätä sitä kesällä lisää:)

Vaikka taisin viime viikolla luvata etten alota mitään uutta ennenkuin kaikki ufot on valmiita, niin viime päivät on menny virkatessa pikku liinaa. Nyt on siten niskat jumissa ja sormet kipeet, mutta halusin tehdä jotain pientä ton enkelin kaveriksi latinassa auttaneelle tädille kiitokseksi:
Oon mä ahkerasti tehnyt sitä liinaa olkkarin pöydälle, mutta se alko jo tympimään..liian tylsää.. täytyy varmaan seuraavaksi tehdä se apilaliina valmiiksi ja vasta sitten jatkaa tota..
Hirveesti himottais tehdä bambulangasta tyttöselle Novitan muksu-lehdessä oleva mekko, mutta odottanen ensi viikkoon.. saan äitienpäivä lahjaksi knitpicksin pyöröpuikkosetin, ja haluun tietenkin heti testata niitä! Nyt se setti on avaamattomana tossa pöydällä, mutta sadisti Mies sanoo että sen avata vasta sunnuntaina! Kauheakauheamies!!! ;oD

Ei kommentteja: