keskiviikko 21. toukokuuta 2008

Toisen roska on toisen aarre!

Mun piti kertoa jo viikko sitten mitä löysin tyttösen tarhasta hakumatkalla roskiksesta: hevosen! Keinuhevosen, josta tuli tyttösen suurin aarre! Filipiksi nimetyltä hevosraukalta puuttuu vielä toinen korva ja sillä on muutama pikku reikä turkissaan, mutta korjaan ne kuhan ehdin. Ensimmäisenä Filip sai tyttöseltä ja multa vaahtopesun, jolla saatiin edellisen omistajan ruokalista pestyä pois:)
Yksikään ufo ei ole valmistunut tässä.. Olkkarin pöytään tuleva liina on melkein valmis, mutta kun ei huvita virkata, koska sain knitpicksin pyörösetin äitienpäivälahjaksi ja haluun vaan tehdä niillä..
Purin novitan samos lollipopista parivuotta sitten tekemäni tyttösen villatakin. Se oli omasta päästä tehty, eikä oikein koskaan istunut päällä nätisti..aloin tekemään omasta päästä uutta, jos vaikka osaisin nyt kokeneempana tehdä siitä sellaisen mikä istuu! Katsotaan mitä tuleman pitää!
Miehen villapaitakin on edistynyt, toinen hiha on valmis ja enää puuttuisi hiha ja kokoaminen...
Lankakauppaan, Menitaan, eksyin tuossa eilen ja saaliiksi sain novitan woolin ja bambun poistovärejä.. Maltan tuskin odottaa että pääsen noiden bambujen kimppuun, tekemään kesäsukkia itselleni..

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Jepulis!Itsellä samanlaista pitsineulosta tallella,keskenjääneen kastemekon helmaa!=)On melkoisen työläs kudottava..No,tain säilyttää vain todistaakseni itselleni ja lapsille millaista siiperrystä on joskus viitsinyt aloittaakin=D