keskiviikko 18. kesäkuuta 2008

Pikainen päivitys ja kuvakatsaus

Poikanen oppi juhannusviikonloppuna kääntymään selältä vatsalleen ja nyt on hurja vauhti päällä..suunta on vielä tosin taaksepäin;) Tässä poikanen on ensimmäistä kertaa keinumassa. Ikää 5kk, painoa 8kg700g ja pituutta 68cm.
Sain viimein ommeltua sen imetyspaidan! Siitä tosin tuli niin iso että annoin sen kaverille vaihdossa muutamista talvikengistä, joita saatiin tyttöselle.. Paidasta tuli mun mielestä kaunis:)
Viime viikko meni virkatessa tuparilahjaksi liinaa. Ja sitten kävi niin että lauantaina loppu valkoinen lanka, eikä kausalasta löytynyt, niin jouduin jatkamaan vaalean vihreällä..ei siitä ihan paha tullut.. lankana novitan virkkauslanka, ohje skl 9/96, ananaskuvioinen pitsiliina, liinalla kokoa n.30x70cm..
Tentissäkin tuli käytyä ja toivon hartaasti että se meni läpi..Jotenkin toi systemaattinen teologia ei vaan oo koskaan ollu mun juttu, en taida olla siihen tarpeeks analyyttinen tai filosofisesti suuntautunut luonteeltani.. Taidan olla enemmän tekijä kuin pohtija.. Ja jotenkin kaikki teoreettinen ajatusten pyörittely esim siitä mitä Jumalasta voidaan sanoa tai voiko ihmeitä tapahtua tuntuu musta vaan ajan haaskaukselta! Joopa joo..

Mutta jotta saisin luettua, ajoin Miehen ja tyttösen ulos ja ne menivät Luonnontieteelliseen museoon. Voi kuulemma suositella lämpimästi kaikille! Tyttönen viihtyi paremmin kuin Korkeasaaressa, koska tuolla eläimet oikeasti näkikin.. Okei, ne on vaan täytettyjä, mutta ainakin saa käsityksen siiä minkä kokoisia ne ovat oikeastikin.. Ja kaiken huipennus oli tietenkin dinosaurusten luut!
Filipkin on saanut viimein uuden korvan..

Kaverille varpikkaat ettei sandaalit hierrä. Lankana novitan bambu..

Tyttöselle pitsisukat bambusta..

Kamelivauvakin on käyty katsastamassa..

Nyt perunan keittoon että saadaan ruokaakin joskus!

Ei kommentteja: