tiistai 31. maaliskuuta 2009

Paljon kukkia ja muutama kirahvi

Heipä hei pitkästä aikaa!
Joululahja Noroista tuli aikoja sittejn takki valmiiksi, napit vielä puuttuu, mutta käytössä on jo ollut.. Tykkään kovasti väreistä ja tosta helmasta, hihat ja yläosan tekisin jotenkin toisin jos alottaisin uuden.. Tämä on siis kudottu hihan suusta hihan suuhun ja sitten poimittu silmukat helmaa varten, eli ei tehny mieli purkaa alkutekijöihinsä! Tohon noroon lankana oon vähän pettynyt, takki alkaa meinaan jo nukkaantumaan hihoista, vaikka se on ollut päällä parikymmentä kertaa..
Egyptin tuliaishelmistä väkertelin korvakorut ja kaulakorun:
Sekaan laitoin metallihelmiä ja lukoksi t-lukon, molemmat askarellista. Tykkään kovasti vaikka vähän turhan juhlavat arkikäyttöön ehkä onkin.. Toisaalta miksei voi olla juhlava arkenakin?
Juhlista puheen ollen, ystävän synttärijuhliin ostin itselleni uuden mekon ja se kaipasi sopivan käsilaukun kaverikseen:
Kukan ohje on novitan uusimmasta lehdestä, lankana seiska veikka, vuorina pala punaista puuvillaa. Ja taustalla äitin kaapista sosialisoitu pöytäliina:)

Tyttöselle huovutin lapaset
ja kudoin pipon puuvillalangasta
Kevääksi vähän keväisemmät asusteet ja uudesta lempiväristä.. Langat on vihreästä vyyhdistä, on linen catanaa pipo ja jotain huovutettavaa lapaset, vyöte on jo joutunut hukkaan..

Tyttöselle olen jo vuosia sitten tehnyt nimikyltin huoneen oveen, ja nyt tein poikaselle oman:
Poikasen on tuo kirahvi, se on hänen lempieläin, siksi myös nimipäivälahjaksi poikanen sai kirahvin:
Seiska veikkaa ja omasta päästä..
Nyt on kirahvi molempiin käsiin:)
Ystävän pojalle nimikyltti ja avaimenperä uuden kodin avaimia varten tupaantuliaislahjaksi:

Pikkuiselle tytölle lähti lapaset ja kortti:
Lapaset seiska veikkaa ja novitan sorbettia..

Lankaklubista tulleesta langasta tein itselleni kevätpipon, mutta poikanen on paljon söpömpi malli:))
Hyvän tuntuinen lanka tuo shibuiknitsin merino alpakka, melkein puuvillaisen oloinen, eikä (juurikaan) kutita otsaa!
Käsitöitten lisäksi kiireisenä on pitänyt gradu!!! Voitteko kuvitella, oon oikeesti yrittänyt jopa kirjoittaa sitä! Appiukko on ollut hoitamassa poikasta että viimeinkin saisin sen valmiiksi, mutta kyllä se vaan vaikealta tuntuu.. Vaikeinta on opetella työskentelemään tehokkaasti parin tunnin pätkissä. Unelmissa mulla olisi joku parin viikon retriitti jonnekin missä saisin rauhassa kirjoittaa vaikka yötä myöten jos siltä tuntuisi.. Mutta nyt on tyydyttävä pariin tuntiin aamupäivällä ja pariin iltapäivällä..
Ja kyllähän sekin voisi riittää jos saisi yöt nukuttua! Jo tossa muutama yö meni ihan hyvin mutta viime yö oli taas aivan hirveä, poikanen yski koko yön! Päivällä käytiin lääkärissä, kurkunpään tulehdus syynä yskimiseen.. tiedossa siis lisää unettomia öitä.. No, kuhan nyt tulisi terveeksi pian, aika reppanana meinaan oli kun tänään päivällä oli 40astetta kuumetta! Se onneksi laski kun sai lääkettä ja riisuttiin vaippasilleen..
Nyt olisi varmaan viisainta painua edes hetkeksi pitkälleen ennenkuin yöshow alkaa! Niin kun tyttönen siis on alkanut kömpimään meidän sänkyyn aina siinä puoli kahden aikaan yöllä ja nyt kun tyttönenkin on nuhainen niin hän kuorsaa kuin iso mies!
Hyvää yötä, nukkukaa te hyvin;)

2 kommenttia:

Irina kirjoitti...

Ai,kuinka ihana takki ja helmet ja kassi ja...kaikki! Aurinkoista kevättä!

Anonyymi kirjoitti...

Oletpa taas saannut paljon kaunista,ihanaa ja kivaa aikaseks,se laukku,takki ja tyttösen pipo oli varsinkin mun mieleen :) T:Tyttösen hoitaja