keskiviikko 15. huhtikuuta 2009

Kittynen

Tuli kerrankin tehtyä jotain hyvissä ajoin! Ystäväperheen esikoinen on toivonut kitty-pehmoa syntymäpäivälahjaksi ja mä tarjouduin sellaisen neulomaan.. Toivottavasti kelpaa?
Lankana seiska veikkaa ja malli omasta päästä, korkeutta kissalla n.30cm.. Muuten oon ihan tyytyväinen, mutta käsistä tuli liian pitkät ja kropasta ehkä vähän liian paksu..
Joutuu varmaan tyttöselle tekemään oman, sitä kun on selvästi harmittanut että tämä menee lahjaksi. Ei oo tosin yhtään kiukutellut, ja siksi tuleekin saamaan oman!

Niin hirveästi alkoi tehdä mieli jotain oikein kaunista pitsihuivia että pääsiäisenä puikoille oli pakko laittaa Knittyn Aeolian Shawl:

Hyvällä mallilla on..meinasin lannistua kun katsoin sitä kaavioitten määrää, mutta aika sujuvastihan niitä lukee! Ihan ihkaensimmäinen pitsihuivini..jos revontulihuivia ei lasketa.. Lankana kaksinkertainen vuorelman kampavillalanka. En kyllä tiedä onko ihan mun väri, mutta se nyt vaan jotenkin alkoi puhuttelemaan siellä Sypressin hyllyllä!

Ja gradukin etenee! Se olis jotakuinkin viittä (sivua) vaille valmis!

1 kommentti:

Hanna kirjoitti...

Voi himpula Tinde kun olet taitava!! Tuo on huomattavasti hienompi ja tyylikkaampi Hello Kitty kuin kaupasta sais. Aivan mainio!