tiistai 21. huhtikuuta 2009

Titityyn lankaklubin paketti!!

Lankaklubin toinen paketti tuli jo viime viikolla, paketissa oli kolme kerää ihanaisen pehmoista BC Garnin Silkbloom Finoa:
Joku ihana huivihan niistä voisi tulla..vaikka luulen että kun saan aeolian ja horuksen valmiiksi, on mun huivit vähäksi aikaa neulottu.. ei sillä ettenkö tykkäis huiveja tehdä, nyt vaan tarttisin villasukkia ku mutsi 'pölli' melkein kaikki mun sukat!

Kuvassa myös mun uusin raamattuni:)

Olis kirahvipipokin valmiina, mutta ei kuvaa kun ei vaan latautunu puhelimen kuvat koneelle millään.. Yritän muistaa ottaa kameran huomenna puistoon mukaan niin saan kuvan kirahvista..

Ja nostanpa tämän tähän, älä yhtään mieti vaan lähde mukaan!

Ensimmäiset viisi ihmistä, jotka kommentoivat (ja sitä haluavat), saavat jotain tekemääni. Minun valintani. Sinulle. Tässä tarjouksessa on muutamia sääntöjä ja rajoituksia: Ei ole takuita siitä, että pidät tekemästäni, tekemäni juttu on vain sinua varten, se tehdään tämän vuoden aikana. Sinulla ei ole aavistustakaan, mitä se voisi olla. Se voi olla tarina, se voi olla runo. Voin piirtää tai maalata jotakin. Voin leipoa jotain ja lähettää sen sinulle. Kuka tietää? Et ainakaan sinä! Säilytän itselläni oikeuden tehdä jotain hyvin omituista. Haaste on se, että sinunkin täytyy laittaa tämä blogiisi. Kaikki me osaamme tehdä jotain.Laita kommenttia tai sähköpostia, jos haluat mukaan!

Ei kommentteja: