maanantai 18. elokuuta 2008

KIINNI JÄIT!!
Koska luet tätä tekstiä,niin se tarkoittaa,että sinun täytyy kommentoida minulle jotakin. Kommentoi ihan mitä itse haluat , kunhan vain teet sen.Laita tämä teksti sitten omaan blogiisi ja nappaa kiinni kaikki blogiasi lukevat. Minä löysin tämän Amman blogista.

Ja sitten lisää jotain valmista, tämä hiirulainen unohtui viimeksi:
Hiirulaisen tarina on sellainen, että tyttönen näki Ullassa neulotun Sepe-nallen ja tuumi että äitihän voisi tehdä hänellekin sellaisen nallen. No, minulla kun ei ole printteriä, en saanut ohjetta printattua, eikä tullut läppäri mökille mukaan niin neuloin "omasta päästä". Mielestäni tuo näytti naamastaan enemmän hiireltä kuin nallelta, niin se sai bambulangasta siimahännän ja muuttui sujuvasti hiireksi (tai oikeastaanhan se on siis rotta?) Lankana novitan nalle-lanka.
Mä taidan muuten olla hieman yllytyshullu, koska hiirulainen syntyi tyttösen yllyttämänä ja tuo nallen four seasons tuli ostettua tyttösen yllyttämänä. Tyttö hihkui vieressä että "Äiti osta!Osta!", kun hypistelin lankaa kaupassa! No, olisin sen varmaan muutenkin ostanut, on sen verran herkulliset värit:) Siitä on siis tulossa tyttöselle sukat..
Tyttösen bambusukat katosivat jotenkin aivan mystisesti tässä lomalla, tyttönen tuumi että ehkä pandakaksoset (kaksi pientä pehmolelu pandaa) söivät ne! ;)

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Yllytyshullu täälläkin :-D hauska hiirinalle, aika rottamainen mutta söpö!

Anonyymi kirjoitti...

Siulle ois miun plokissa postia :o))
Jotta tässäpä ois kommenttia samalla :oD