tiistai 26. elokuuta 2008

Aikainen lintu nappaa madon!

Teinpä löydän tänään heti aamusta:
Meillä on torilla päivisin torimyyjiä ja siellä on yksi täti, jolla on joka kerta myynnissä toinen toistaan ihanampia kankaita. Täytyy käydä aina välillä väijymässä;) Ja tuota kangasta on siis kaksi kapeaa, puoli pitkää verhoa, materiaali siis paksua puuvillaa.. Miksi lie haluaa, kevättakiksi? MULLE?!?

Ja aarrevaihdon pakettini on päässyt perille Tiinalle, ja Tiina sen sivuillaan kokonaisuudessaan esittelikin. Mutta haluan esitellä itsekin osan siitä, nimittäin virolaisesta hahtuvasta huovutetun käsilaukun:
Ensimmäistä kertaa sain ommeltua huovutettuun laukkuun vuorin.. se on se kun jollekin toiselle tekee niin täytyy vähän skarpata;) Aikaisempiin laukkuihin on jäänyt vuorit tekemättä kun jotenkin vierastan käsin ompelua, vaikka eihän sitä hommaa tuossakaan paljoa ollut! Ehkäpä kaivelen vanhat laukut esille ja rupean vuorittamaan..joku päivä!
Ja sitten ihka ensimmäinen 3d-korttini! Ei niin kovin kummoinen, kun ei ollut mitään lisukkeita siihen laittaa.. mutta sen verran kiva sitä oli näpertää että, taisin löytää uuden harrastuksen! Täytynee alkaa surffaamaan askartelukauppojen sivuja ja etsiä korttitarvikkeita! Poikasen kuume on laskenut, mikä lie sen sitten nosti.. Tuolla se nukkua tuhisee tyytyväisenä:) Ja mun pitäisi lukea psalmeja, hepreaksi tietty.. Mutta puikoilla huutelisi sormikkaat norosta.. Mitähän sitä tekis...?

Ei kommentteja: