tiistai 12. elokuuta 2008

Vähäiseksi jää sato..

Noin niinkun käsitöiden suhteen..Ihan ihmettelen ettenkö tosiaan oo tän enempää saanu aikaan lomalla?! Miehen villapaita on kesken vieläkin, toinen hiha on jo puikoilla, mutta kun se on musta, sitä ei pysty neulomaan illalla.. Pitänee hommata kunnon lukulamppu sohvan viereen;) Liinat oon saanu langan päättelyjä vaille valmiiksi, iltapuhteena pikkuhiljaa..


Jotain ihan valmistakin on kuitenkin tullut:

Poikaselle vaunupeitto seiskaveikasta. On ollut niin viileä kesä että tuli ihan tarpeeseen ja sain samalla käyttöä noille seiskaveikoille.

Samoista langoista tuli myös papalle synttärilahjaksi perussukat:

Toinenkin syntymäpäivälahja, kummitytölle pikkulaukku virolaisesta hahtuvasta:

Kesä on mennyt ihan kauhean nopeasti..Poikanen on oppinut ryömimään ja syö jo ihan hyvällä ruokahalulla soseita, unta ei vaan vieläkään riitä kuin max.5h putkeen..vaikka onhan sekin jo jotain! Tyttönen tuntui juuri tottuneen lomalla oloon, eikä kiukutellut koko ajan jostain kun jo piti palata tarhaan..tänään sainkin sitten täyslaidallisen kiukkua niskaan! Onneksi omat hermot piti ja pysyin rauhallisena!
Tyttönenkin oppi loman aikana jotain uutta: kirjoittamaan nimensä:) En mä muista että olisin osannut kolme ja puoli vuotiaana kirjoittaa nimeni..Tyttösen synttärilahjaksi mummiltaan saama muumiläppäri on osaltaan auttanut, se on saanut tytön kiinnostumaan kirjaimista ja kirjoittamisesta. Nyt se tunnistaa kaikki kirjaimet ja luettelee tuolla iltapäivälehtien lööpien tekstejä, vielä ei onneksi osaa yhdistää niitä sanoiksi, eikä vielä vähään aikaan tarvitsiskaan!

Toisaalta arjen alkaminenkin on mukavaa, saa edes päiväunien aikaan olla omassa rauhassa ja tehdä omia juttuja.. No, just nyt niitten omien juttujen pitäis olla heprean lukemista! Sitä kyllä luenkin paljon mieluummin kuin niitä systiksen kirjoja..se tentti meni muuten läpi!!! Olin jo siinä luulossa että joudun keväällä käymään sen luentokurssina, ettei se tentti mennyt läpi, kävin meinaan laitoksen ilmoitustaululta katsomassa että ko.tentin teki neljä, joista kolme sai 4sen ja yksi hylätty. Koska hylätyn nimeä ei listalla lukenut, luulin sen olevan minä..mutta se olikin jonkun aikaisemman tentin tuloslista, en sitten vaivautunut sitä päivämäärää siitä tarkastamaan..
Eikä tässä tarvitse arkeakaan pitkästi viettää kun on viikko lomaa ja suunnataan koko porukka Tunisiaan! Mä oonkin säästänyt uimiset sinne, en oo täällä tarjennut veteen!
Ja arjessa on myös näitä mukavia juttuja: aarrevaihtoon ilmottauduin ja toivon mahtuneeni mukaan:) Ja edellisen postauksen hyvän kierrätyskin olisi voimassa jos vain löytyisi kolme kommentoijaa...?

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Moikka! löysinkin viimein tänne ;)Teilläpä ollaan eteviä, kun osataan jo kirjottaa. Meilläkin se arki koittaa parin viikon päästä, kun pitäis töihin mennä ja juniori aloittaa päiväkodissa.

Mihin tää aika hupenee näin nopeesti? Lomat on mennyt ja syksy alkaa painaa päälle...mistä tulikin mieleen, että juniori sai viime jouluna pukilta aivan ihanan "korvahatun", joka ikävä kyllä ei taida oikein kunnolla mahtua enään tulevana talvena. Hatusta pidettiin niin paljon, että oiskohan mahdollista tilata uutta samalanlaista isompana versiona? Korvattais kyllä tarvike- ja tekokulut.

Pitäkää hauska ja rentouttava loma!