torstai 11. syyskuuta 2008

Pieniä juttuja..

Tuli käytyä kädentaidot-messuilla viime sunnuntaina, ja sieltä ostin viimein huovutusneulan ja vähän villoja. Niitä piti päästä heti kokeilemaan, varastoista löytyi hahtuvanjämistä huovutettuja kännykkäpussukoita pari ja ne sai koristeet:

Ylempi lähtee mammakaverille synttärilahjaksi ja alempi mutsille.. Toi kissa ei oikein kuvassa näy, luonnossa erottuu paremmin..Ihan kelpoja ekoiksi neulahuovuksiksi?
Seuraavasta kehtaan olla jopa vähän ylpeä:

Kuva on tosi sumea, sori, parempaa en saanut aikaiseksi..Pehmentää tota army-henkistä lippistä, joka on viihtynyt mun päässä viime aikoina..

Hirveesti tekis mieli neuloa ja virkata kaikenlaista, moda ja skl oli molemmat pullollaan vaikka mitä ihanaa.. Mut nyt ei pysty, olis pakko saada luettua tenttiin..se oliskin sitten tämän tutkinnon viimeinen varsinainen tentti.. Vielä olis 13 psalmia päntättävä ja 470sivua teoriaa, englanniksi tietysti ja tentti on ensi viikon perjantaina! Kaikkea mä en taas ehdi millään, varsinkaan kun Mies tossa just laitto viestiä että sai ylityöluvat ja meinaa niitä hyödyntää olemalla viikonloppunakin töissä...Mutta enpä kehtaa sille sanoa että "et muuten mee töihin, vaan jäät kotiin hoitamaan lapsia, että mä saan nyt viimetipassa päntätä, kun mulla on ollu monta viikkoa aikaa ja oon tehny kaikkea muuta.." Juu, ei kehtaa..

Mutta tämän postauksen jälkeen siis laskeutuu parin viikon hiljaisuus kun yritän käyttää jokaisen liikenevän hetken lukemiseen. Onneksi tota teoriaa lukiessa pystyy neulomaan jotain yksinkertaista, niinkuin vaikka piiiitkääää sukan vartta ihanan värisestä, mutta karmean tuntuisesta Noron sukkalangasta;)

Skep-o-hoi tuli valmiiksi, siitä kuvaa sitten joskus kun saan sen Miehelle päälle. Voi olla että joudun vielä jatkamaan helmaa vähän, se jäi himpun lyhyeksi.. Haavistolaiset etenee, eka kohta kärkikavennuksissa, mutta ne jää myös telakalle nyt tenttiinluvun ajaksi, ehkä ne lähtee Tunisiaan matkaneuleeksi..? Sinne siis lähdetään ensi viikon lauantaina, pitänee alkaa miettimään mitä tarvii mukaan..

Poikasesta vielä, ensimmäinen hammas puhkesi viikonloppuna ja nyt on pöydän reunat vaarassa:) Heti kun silmä välttää poikanen on jäytämässä olohuoneen pöydän reunaa tai syömässä kenkiä! Tai pystyssä syöttötuolia, keinutuolia, pyykkitelinettä tai ihan vaan seinää vasten.. Kun nyt oppis sitten lasketumaan alaskin pian, ettei kopsu pää lattiaan vähän väliä!

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Voih ja eih. Onks vauvaki muka NOIN iso et seistä nököttää jo??? Sehän on viel PIENI vauva, onhan onhan??