tiistai 4. marraskuuta 2008

Tulihan se valmiiksi!

Ei, ei kandi, vaan baskeri! Tai myssy toi paremminkin olis:
Tykkään:) ja sopi vielä aivan loistavasti yhteen viime syksyisen kauliinan kanssa! Lankana myssyssä novitan mambo, nyt punaisena kun leijonan keltainen imaisi kaikki värit mun kasvoilta! Koko kerä meni, viimeistä senttiä myöten kun oli kasin puikot.. Edellisen myssyn taisin tehdä vahingossa seiskan puikoilla kun lankaa jäi aika iso nöttönen. Siitä nöttösestä on toi kukka..JA toisen kukan tein edellisen myssyn omistajalle, jos vaikka haluaa takin sillä koristaa.

Kuva on tosi huono, puhelimella aamunhämärässä otettu.. Mein kamera kun on lähdössä huomenna Etelä-Afrikkaan ja on jo pakattuna matkalaukkuun! Kameran kanssa matkaan lähtee Mies! Vähän jänskättää sen puolesta! Ja omastakin, että miten sitä pärjää viikon yksinhuoltajana;) Mutsin piti tulla viikonlopuksi auttelemaan, että saisin tehdä kirjoitushommia, mutta sillä taitaa ollakin tärkeämpää tekemistä.. Onneksi appivanhemmat huolii meidät mielellään mökille..

Nyt poikaselle ruokaa ja pyykkiä ripustamaan..Poikanen on alkanut nukkumaan yönsä tosi hienosti, n.21-6 yhteen putkeen ja inahtamatta.. Tyttönen sen sijaan on heräillyt kolmena edellisenä yönä pariin otteeseen ja viime yönä tuli pissavahinko.. Ei oo piiiitkään aikaan käyny näin..

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Myssy on luonnossa tosi kiva,toi kuva ei tuo sille oikeutta ja kukka toi siihen piristävän yksityiskohdan :) T:Tyttösen hoitaja