keskiviikko 5. maaliskuuta 2008

Jippii!


Meillä oli kiukuton aamu!!!! :)))) Tai ainakin jos vertaa pariin edelliseen.. Television lastenohjelmien voima on uskomaton, niiden avulla meidän aamut sujuu suuremmitta huudoitta ja jos ne ottaa rangaistuksena tottelemattomuudesta pois, kärsii kaikki..ei siis maksa vaivaa! Tästä lähtien tyttönen saa katsoa pikkukakkosensa joka aamu vaikka olis edellisena päivänä käyttäytynyt kuinka huonosti! Mutta ei kerrota tätä tyttöselle;)

Näin tyytyväiseltä näytti poikanen kun äiti ja sisko ei huutaneet;)

Värjäilyt onnistu ihan kivasti: vaaleanpunaisesta tuli vaaleansinistä, tummanpunaisesta viininpunaista ja keltaisesta sinivihreää. Ihan hauskoja ja mielummin kuitenkin näitä kuin ihan pinkkiä pojalle:) Ja jos vielä lisäilee jotain poikamaisia merkkejä jne, niin hyvä tulee. Vaaleanpunaisia vetoketjuja en taida kyllä alkaa vaihtamaan..
Nämäkin mä halusin esitellä, kävin kangaskaupassa ja löysin tällaisia ihanuuksia palalaatikoista! Vasemmanpuoleisesta tullee mulle mekko kaverin häihin ja/tai paita ja tyttöselle mekko. Katsotaan mihin kolme metriä kangasta riittää. Oikeanpuoleisesta tulee ainakin yksi imetyspaita mulle, ehkä myös ihan tavispaita. Ensimmäinen on siis ihanan ohutta ja kevyttä puuvillakangasta ja jälkimmäinen trikoota.. saas vaan katsoa mitä mä ehdin ennen niitä häitä tehdä kun on poikasen ristiäiset ensi lauantaina ja tyttönen on vain kolme päivää viikosta hoidossa ja häät 29.päivä! Ja se häälahjakin tosiaan pitäis tehdä!

Pitiköhän mun vielä jotain.. Ei kai muuta kuin oikein hyvää pakkaspäivää kaikille! :)


2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Voi ihanuus tuota teitin babyä! Pakko yrittää selvitä käymään ihastelemaan. Ne kasvaa vaan niii-in äkkiä :o/ Ja kovin kuulostaa tyttömäisiltä nuo teitin kiukkuilut. Meillä kanssa neitin kanssa ollut tosi lystiä. Nyt onneks vähä helpompi vaihe taas menossa. Pienen ihmisen tahto on vaan kumman voimakasta..

Hanna kirjoitti...

Hei! Miten ihmeessa sina ehdit tehda kaiken? Katselin vahan kuvia noista kasitoistasi. Ihana Vilppu! Ja noista kuvista. Se on ihan kamalaa tuo kuvien jarkkaily, ne ei suostu IKINA menemaan niin kuin haluaisi niiden asettuvan (tai edes pysymaan siina, mihin ne mukamas laitoin) :(
Terkkuja ja haleja.