tiistai 4. maaliskuuta 2008

Niitä kuvia sitten

Vaippahousut siitä mistinen hahtuvasta.. Poikanen suostui ilomielin malliksi, ei osaa vielä reppana pistää vastaankaan! En todellakaan tiedä mikä meni vikaan, ehkä kutosen puikot oli liian isot tähän hommaan.. housujen piti olla s-kokoa, mutta noihan menis melkein teinipojallekin! Täytyy yrittää kevyesti huovuttaa/vanuttaa niitä.. Ja seuraavat teen pienemmillä puikoilla..
Tässä tilkkulaatikon kankaista tehtyjä liivinsuojuksia. Kolme kerrosta flanellia ja kosteussulkuna fleeseä, ja lehmälle tietysti lehmäkuosilla! ;oD Seuraaviin taidan lisätä kerroksen tai pari flanellia lisää ja tehdä vielä himpun isompia niin kestää pidempään kuin pari tuntia kastelematta paitaa..


Jalassa poikasella sukat Peter Panin Darlingista, puikoilla samasta langasta siksak-pipo..
Ja alla se mitä aloin päiväunien nukkumisen sijaan tekemään: selvitin tyttösen pienet vaatteet. Ylemmässä kuvassa läjä, joka meni pesukoneeseen sinisen väriaineen kanssa. Istuin varmaan vartin koneen edessä tuijottamassa minkälaisia värejä muodostuu:)
Ja alemmassa kuvassa etualalla kasa, joka lähtee kiertoon uffille ja taka-alalla vaatteita, joita aion pitää poikasella sellaisenaan..Sori, kuvat ja tekstit ihan miten sattuu..

1 kommentti:

Sini kirjoitti...

=D, vähänkö on Wiljo järkyttyneen näkönen vaippahousuinensa.