torstai 13. maaliskuuta 2008

Tyytyväinen latinisti ja muita kuulumisia
On muka pitänyt hirveää kiirettä viikon.. no, onhan tässä ehditty poikanen käydä kastamassa ja päästiin viimein latinan luennollekin! Jotenkin on vaan ollu taas niin väsynyt että kaiken liikenevän ajan oon käyttänyt mielummin nukkumiseen kuin täällä roikkumiseen.. Mutta nyt on sopiva hetki päivittää kun lapsoset nukkuu ja Mies on ulkoilemassa..
Yllä kuvissa poikanen mekossaan, josta tullee meidän suvun perintökastemekko, se kun on minun ompelema ja mummit virkkasivat pitsit. Vasemmalla papille pikapikaa virkattu huivi salomonin solmuilla virolaisesta liukuvärjätystä. Naureskeltiin Miehen kanssa että tuli sitten tehtyä papille kalaverkko ihmisten kalastukseen..;) Oikealla papin koko lahjus, joka sisälsi siis huivin, pullon kirsikkalikööriä ja kaksi tekemääni pikaria.
Tosiaan eilen aloitettiin opiskelut kun raahauduttiin latinan luennolle! Poikanen sai kanssaopiskelijoilta ihailevia katseita, mutta äiti sai vahtimestarilta tylyhköä kommenttia: "onko pakko ottaa lapsi mukaan luennolle!" kun kyselin, miten luentosaliin, jonne näytti johtavan vain kierreportaat, pääsisi vaunujen kanssa..Joidenkin mielestä äitien pitäisi vain pysytellä kotona tai käydä korkeintaan puistossa!
Poikanen onneksi osoittautui vallan miellyttäväksi opiskelukaveriksi: paukkuvasta ovesta huolimatta kaveri nukkui tyytyväisenä koko luennon ajan ja heräsi vasta kun yritin alkaa pukemaan. Ja maitohuikat saatuaan poikanen jatkoi taas unia niin pääsin shoppaamaan kummipojalle synttärilahjankin kaikessa rauhassa:)

Voiks muuten jäätelö olla pilalla? Tossa oli inhottavan tuntusia kökköjä.. No, huomennahan sen näkee.. Sepä oliskin tosi kivaa istua huussissa koko päivä ja yrittää sieltä käsin hoitaa lapsoset! Mistä tulikin mieleeni että oon tässä moneen kertaan mielessäni nostanut hattua kaikille äideille jotka jaksaa olla lasten kanssa kotona.. Musta ei taitais siihen täyspäiväisesti olla! Tuntuu siltä ettei mitenkään pysty vastaamaan sekä kolmevuotiaan että rintaruokinnassa olevan tarpeisiin.. Miten ihmeessä esim. viiden lapsen äidillä riittää aikaa mihinkään muuhun kuin lapsiin? Kun musta tuntui välillä yhdenkin kanssa että vuorokauteen pitäisi saada ainakin kymmenen tuntia lisää että ehtisi tehdä kaiken mitä haluaa..
Taidanpa painua pehkuihin niin jaksaa huomenna junailla moikkaamaan kummipoikaa perheineen.. Onkin rankka matka edessä, kaikki 50km!! Joo, mä tiedän, olen laiska, tyhmä ja saamaton! ;oD

Ei kommentteja: