torstai 9. lokakuuta 2008

Nimipäivälahja

tyttösen toiselle hoitotädille:
Lankana novitan bambu, kokoa pussukalla 11x11cm, ihan kiinteitä silmukoita vaan..
Taustalla on minun joskus ala-asteen ekoilla luokilla tekemä liina. Pyysin mutsia tuomaan sen kellaristaan samalla kun etsi ja toi tyttöselle mun vanhan aapisen. Silloin joskus kultaisella kasikytluvulla kun saatiin oppikirjat ihan omaksi! ;) Mutsi siis tosiaan oli hoitamassa poikasta että sain pari tuntia luettua, ja lupas tulla ensi viikolla kun se tentti on hoitamaan myös. Sillon täytyy pitää tyttönen kotona niin poikasella on joku tuttu naama täällä! Tyttönen jo innostui että saa olla mummulle apuna pikkuveljen hoitamisessa:)
Univajetta pukkaa, siksi jutut saattaa olla normaaliakin hyppelevämpiä..yritetään saada poikanen nukkumaan öisin ilman tissiä..ei oo ihan helppoa..
Mutta nyt lähdetään poikasen kanssa kaupungille hakemaan mulle tenttikirjaa ja vähän shoppailemaan....! Ajattelin ostaa vohvelikangasta ja puuvillalankoja, niin päästään kokeilemaan pysyykö tyttösellä jo neula kädessä:) En aio mitenkään tuputtaa ja jos homma näyttää liian hankalalta, kokeillaan joskus myöhemmin uudestaan, no stress..ehkä hommaan myös sellasia ompelukuvia vaimitänenyton..

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Aarrevaihtoparisi täällä vilkuttelee : DDD